Keramische tegels

Bekijk ons aanbod

Bij mooisteentje.nl vindt je ruime voorraden nieuw gebakken klinkers & direct leverbaar

Bij mooisteentje.nl vindt je naast gebakken klinkers nu ook keramische tegels. Keramische tegels geven iedere tuin een mooie, strakke & luxe uitstraling. Ook kun je de tegels goed combineren met de gebakken klinkers voor een speels effect.

Bekijk ons aanbod tuinbestrating online of maak vrijblijvend een afspraak.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en per m²

GeoCeramica  keramische tegels

GeoCeramica is een buitentegel met een toplaag van keramiek en de kracht van betonsteen. De keramische tegel wordt doormiddel van een speciale pasta onlosmakelijk verbonden met de betonnen ondertegel.

Deze serie keramische tegels zijn uitermate geschikt als bestrating van uw tuin of terras. Ze voorzien de tuin van een strak en luxe uiterlijk. Deze tegels zijn geschikt voor gebieden met een zachte grondslag.

Unieke samenstelling keramiek op stabikorn

Een technische uitdaging is het zeker om twee verschillende materialen met elkaar te verbinden. Het moet duurzaam zijn en het moet bestand zijn tegen alle omstandigheden. Vocht, vorst en hitte.

Het leek onmogelijk om dit te kunnen combineren door de afwijkende fysieke eigenschappen van de beide materialen. Inmiddels is er bewezen resultaat dat dit perfect mogelijk kan worden gemaakt door het unieke verbindingscomponent AquaFerm en de drainerende Stabikorn laag.

Geoceramica keramische tegels is de meest verkochte sierbestrating van Nederland!

keramiek-stabikorn

Duurzaam en blijvend mooi

Door de combinatie van keramiek op een Stabikorn®-drager is GeoCeramica® in elke tuin toepasbaar. Keramiek kan ook in elk denkbaar design geproduceerd worden, zonder beperkingen. Een droomterras – dat jaarrond bruikbaar is – wordt hiermee voor iedereen bereikbaar.

  • Vlek- en zuurbestendig
  • Gegarandeerd kleurvast
  • Slijtvaste keramische toplaag
  • Drainerende Stabikorn®-drager
  • Bestand tegen hitte en vorst

Hoe leg ik GeoCeramica keramische tegel?

De keramische tegels van GeoCeramica zijn uniek doordat je deze direct op een geprepareerd zandbed kunt leggen. Er is geen speciale fundering nodig. De keramische tegels zijn voor elke bodemsoort geschikt.

Het beste kun je schoon metselzand met een dikte van ongeveer 10 cm gebruiken met een goede waterdoorlatende ondergrond.

Gewicht keramische tegel GeoCeramica

Een keramische tegel weegt 87,5 kilo per m2 en is gemaakt van keramiek op stabikorn.

Hoe maak je keramische tegels schoon?

Het schoonmaken van een keramische tegel kun je grotendeels al met warm water doen. Groene aanslag en de meeste vlekken zullen hierdoor al verdwijnen.

Agressieve middelen gebruiken op de GeoCeramica tegel voor de groene aanslag zullen we niet aanraden. Het is niet nodig en niet goed voor het milieu. Met een sopje met afwasmiddel of schoonmaak azijn kun je eventueel restvlekken verwijderen.

geoceramica basic dunia grey

Keramische tegels combineren met gebakken klinkers

Wat je veel ziet is dat de keramische tegels worden gecombineerd met sierbestrating. Je krijgt zo niet alleen een mooi effect maar ook een stevige basis met de beste materialen. Zo gaat je tuin en terras jarenlang mee.

Bekijk hier ons assortiment sierbestrating

Een tuinidee is dat je een speciale plek creëert om je terras neer te zetten en daar werkt met sierbestrating. Of je kunt een plekje maken om een barbecue of vuurkorf neer te zetten.

Zo maak je optimaal gebruik van de combinatie klinkers en keramiek.

Afmetingen Geoceramica keramische tegels

De keramische tegels van mooisteentje.nl zijn 60x60x4cm

Welke soorten keramische tegels verkopen wij?

Wij verkopen verschillende soorten keramische tegels.

  • GeoCeramica Basis Plus Grey
  • Georamica Basic Plus Beige
  • Geoceramica Basic Plus Black
Keramische tegel GeoCeramica
klik
keramische tegel GeoCeramica Beige
klik
Baltramica-Basic-Black-
klik

Onze serie keramische tegels Geoceramica basic Dunia verkopen wij in de volgende kleuren

 GeoCeramica Basic Dunia Grey

geoceramica basic dunia grey
klik

GeoCeramica Basic Dunia Antra

Baltramica Basic plus Dunia Antra
klik

 

Keramische tegel serie Ambiente Tabacco

geoceramica ambiente tabacco
klik

Helpen bij het kiezen van de juiste steen

Kun je geen keuze maken of wil je graag de stenen in het echt bekijken?  Geen probleem. Mooisteentje.nl is altijd telefonisch bereikbaar op 0629332964

Op onze website kun je ook een formulier invullen dan nemen wij contact op om een afspraak te maken. Wij helpen graag om de mooiste steen te kiezen.

Een mail sturen kan natuurlijk ook naar info@mooisteentje.nl